en bild

Bli en av oss!

Bli en av oss!

Vill du styra över din tid?

Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Som verksamhetsansvarig ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen av mottagningen och ditt team. Är du intresserad?

Mejla oss

Senast publicerat

Ladda fler nyheter

Hitta din framtida mottagning

Just nu har vi flera mottagningar som snart behöver en eller flera nya verksamhetschefer. Se vilken mottagning som kan passa dig.

Lediga verksamheter

CityAkuten följer med genom hela vårdkedjan

Kollegorna på CityAkutens Öron-näsa-halsmottagning i Stockholm är en sammansvetsad arbetsgrupp med ett nära samarbete. Lika nära har patienterna mellan mottagningsrum, operationssal och uppvakningsavdelningen.

Läs mer

Vill du utveckla Vårdsverige tillsammans med oss?

Praktikertjänst finns i 220 av landets 290 kommuner och flera av våra mottagningar söker nya medarbetare. Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Lediga tjänster

Fokus på nöjda patienter när kvalitetskonsulter rekryteras

Patienter med klagomål på vården ska numera vända sig direkt till berörd mottagning. Samtidigt intensifierar Praktikertjänst sitt kvalitetsarbete genom att rekrytera 14 interna kvalitetskonsulter.

Läs mer.

PTJ Karriär

Alla artiklar - och lite till - som berättar hur det är att arbeta i Praktikertjänst finns samlat i tidningen PTJ Karriär. Vill du läsa mer om oss eller helt enkelt gillar en tidning i din hand? Mejla oss så skickar vi en till dig.

Mejla oss